Quantcast LifeFrame not starting up

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    42
    Rep Power
    10

    Default LifeFrame not starting up

    I only very recently bought my new laptop, and I never really knew how to get my built-in webcam to work. I have never used LifeFrame, but when I click on it it says

    "Multi-Language files are corrupted! Please install lifeframe 3 again"

    Does anyone have a fix? I can't seem to find their website to download it again...

  2. #2
    On the way out
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    World@WAR
    Posts
    3,487
    Rep Power
    28

    Default Re: LifeFrame not starting up

    Quote Originally Posted by Sepulcher View Post
    I only very recently bought my new laptop, and I never really knew how to get my built-in webcam to work. I have never used LifeFrame, but when I click on it it says

    "Multi-Language files are corrupted! Please install lifeframe 3 again"

    Does anyone have a fix? I can't seem to find their website to download it again...
    What system did you get the Awesome G73??

    ASUSTeK Computer Inc.-Support-

    Product --- notebook
    Series ---- Apps

    click search and you will be prompted to enter your OS, Then you will see a flock of applications, I would use the newest one of the 2 lifeframe options.
    Space open for rent
    Spoiler :
    Asus G73JH 8 GB RAM, Intel SSD + Sandisk SSD
    Sager NP2740 (Clevo W740SU) 16 GB RAM, Crucial M500, win 7 ORDERED from GentechPC _Arrived 2-6-2014 !!!
    http://www.flushthetpp.org//
    http://www.speedtest.net/my-result/3176215060

  3. #3
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    42
    Rep Power
    10

    Default Re: LifeFrame not starting up

    Quote Originally Posted by JOSEA View Post
    What system did you get the Awesome G73??

    ASUSTeK Computer Inc.-Support-

    Product --- notebook
    Series ---- Apps

    click search and you will be prompted to enter your OS, Then you will see a flock of applications, I would use the newest one of the 2 lifeframe options.
    I got the Asus N53J, I was gonna get the G73, but I then realised NewEgg.com don't ship to Australia, TigerDirect don't have it and none of my Local retailers in Perth have it either! So I settled for the N53, it is still very good. :P

    Thanks for the link, worked like a charm :P

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Re: LifeFrame not starting up

    Quote Originally Posted by JOSEA View Post
    What system did you get the Awesome G73??

    ASUSTeK Computer Inc.-Support-

    Product --- notebook
    Series ---- Apps

    click search and you will be prompted to enter your OS, Then you will see a flock of applications, I would use the newest one of the 2 lifeframe options.
    I was wondering how you got to the 2 lifeframe options. I'm not very techy but my life frame messed up and I was wanting to fix it.

  5. #5
    Sacred Blame
    Join Date
    May 2010
    Location
    Terca Lumireis
    Posts
    8,954
    Rep Power
    52

    Default Re: LifeFrame not starting up

    Click on the link provided, then choose select model manually. Choose notebook. you will then have a list of models and apps will be among those (the last of the As), click on it and then choose Lifeframe, quite simple actually.
    Current: Precision M6700¦3720qm¦2x240GB SSD + 256GB mSATA¦32GB DDR3 1600MHz¦Firepro M6000
    Previous: Asus G73Jh-A2¦920xm¦160GB G3 + 7K750¦Chastity vBios¦ICD7 + 0.5mm pads¦Intel 6300
    Secondary: Elitebook 2760p¦2410m¦250GB SSD¦8 GB DDR3¦HD 3000

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 04:30 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1