Quantcast Official S96S Owners Lounge - Page 2

Closed Thread
Page 2 of 71 FirstFirst 1234561252 ... LastLast
Results 11 to 20 of 703
  1. #11
    NBR Reviewer
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    18

    Default Re: Official S96S Owners Lounge

    Hey guys. I recently wrote a review on my S96S and it was posted today for anyone who wants to see my benchmarks, etc.

    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3804

  2. #12
    Notebook Evangelist
    Join Date
    May 2007
    Posts
    372
    Rep Power
    19

    Default Re: Official S96S Owners Lounge

    Quote Originally Posted by robotjox View Post
    Hi all,

    I have a newbie-ish question (I think):
    I've recently installed XP-pro SP2 on the S96S and I had to set Sata to IDE in the bios for XP to recognize the harddisk, as I'm sure you know.

    Now I can't turn it back to AHCI, because XP will only boot in IDE-mode - is this a problem performance-wise - and erh... what does it all mean?

    please enlighten me

    thanks!!
    Yes same dillemma here. IF u set sata to work as IDE does it lower performance, if so how can i make it to work SATA. In the asus driver cd suppplied, it has a AHCI driver but i don't know how to install it, u have to burn it ona disk or something? if u guys get the file extracting and email me at sathish101us@gmail.com , that would be great so i can burn it.
    ASUS S96S(aka TURBO Charged Porsche) T7100 santa rosa
    2GB corsair memory
    8600GS
    120GB HItachi 5400rpm
    Windows 7

    Bought from Exotic PC

  3. #13
    Notebook Evangelist
    Join Date
    May 2007
    Posts
    372
    Rep Power
    19

    Default Re: Official S96S Owners Lounge

    i am gonna call the customer service line on the back of the laptop. Last time i called they picked up the phone right away, excellent service(i was just testing the service).
    ASUS S96S(aka TURBO Charged Porsche) T7100 santa rosa
    2GB corsair memory
    8600GS
    120GB HItachi 5400rpm
    Windows 7

    Bought from Exotic PC

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    18

    Default Re: Official S96S Owners Lounge

    arrgh, getting angry already, ordered mine about 8 days ago from a local electronics chainstore but as the case/gpu wasnt in stock, its taking longer then expected

    configuration:
    cpu Intel Core 2 Duo T7300 2,0GHz
    ram 2048MB DDR2 667MHz
    hdd 160GB 5400RPM
    gpu nVidia GeForce 8600gs 256MB
    £726/$1490(thanks to uber low exchange rate)
    and if anyone yells about cheap online stores then:
    $1150 + $160 shipping + unknown import tax + no local guarantee repair = not worth the effort


    would love a 8600gt but paying extra $350/£170 for a little better graphics and fancier case on Inspiron 1520 is a bit too much, hell even this has gone waay over the initial budget
    Last edited by equilerex; 13th July 2007 at 05:03 PM.

  5. #15
    Notebook Evangelist
    Join Date
    May 2007
    Posts
    372
    Rep Power
    19

    Default Re: Official S96S Owners Lounge

    hey nice config. cheers
    ASUS S96S(aka TURBO Charged Porsche) T7100 santa rosa
    2GB corsair memory
    8600GS
    120GB HItachi 5400rpm
    Windows 7

    Bought from Exotic PC

  6. #16
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    10
    Rep Power
    18

    Default Re: Official S96S Owners Lounge

    Quote Originally Posted by robotjox View Post
    Hi all,

    I have a newbie-ish question (I think):
    I've recently installed XP-pro SP2 on the S96S and I had to set Sata to IDE in the bios for XP to recognize the harddisk, as I'm sure you know.

    Now I can't turn it back to AHCI, because XP will only boot in IDE-mode - is this a problem performance-wise - and erh... what does it all mean?

    please enlighten me

    thanks!!
    solved! I sued nlite to streamload intel sata drivers into my xp-disc and was able to install with ahci enabled. Only problem I have right now is that hibernation seems to crash xp...

  7. #17
    Notebook Evangelist
    Join Date
    May 2007
    Posts
    372
    Rep Power
    19

    Default Re: Official S96S Owners Lounge

    Quote Originally Posted by robotjox View Post
    solved! I sued nlite to streamload intel sata drivers into my xp-disc and was able to install with ahci enabled. Only problem I have right now is that hibernation seems to crash xp...
    any performance increase by doing this?
    ASUS S96S(aka TURBO Charged Porsche) T7100 santa rosa
    2GB corsair memory
    8600GS
    120GB HItachi 5400rpm
    Windows 7

    Bought from Exotic PC

  8. #18
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    10
    Rep Power
    18

    Default Re: Official S96S Owners Lounge

    Quote Originally Posted by satdog View Post
    any performance increase by doing this?
    I have no idea whatsoever - and I haven't been able to find any answers to that question. If you find out, please let me know

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    18

    Default Re: Official S96S Owners Lounge

    woot, finally received it, damn company let me wait for 15 days!

    at least i bargained $72/34

    hehe, the pc looks ace though, the damn pictures are so deceiving

  10. #20
    Notebook Evangelist
    Join Date
    May 2007
    Posts
    372
    Rep Power
    19

    Default Re: Official S96S Owners Lounge

    k, guys i managed to fix the TEEEEEEEEEE noise using rmclock. use this thread to info S96S High pitched TEEEEEEEEEEEEE noise HELP
    It is basically the c4 state and it has to be disabled to get rid of the noise.

    Here are the steps.
    Download this version http://forum.rightmark.org/topic.cgi?id=6:1217

    1.Settings tab-run when windows starts via regis key.
    2. Management tab-uncheck both use os load manage and run HLT
    3.Management tab- under cpu default settings, pull down cpu defined fid/vid
    4.advance settings tab,under processor- disable both c4 and hard c4states
    5.advance settings tab, under platform 1-uncheck enter c4andc3 on command, check enable popup mode, check disable c4 mode, check enable c5&c6, check enable slow c4-exit.
    and thats it the noice will be gone w/ loss in battery life!

    try it , it works for me.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails view.JPG   view2.JPG   view3.JPG   view_4.JPG  
    Last edited by satdog; 24th August 2007 at 02:16 PM.
    ASUS S96S(aka TURBO Charged Porsche) T7100 santa rosa
    2GB corsair memory
    8600GS
    120GB HItachi 5400rpm
    Windows 7

    Bought from Exotic PC

 

 
Page 2 of 71 FirstFirst 1234561252 ... LastLast

Similar Threads

  1. Official C90/C90S/C91/C80 Owners Lounge
    By FrostFire in forum ASUS Reviews and Owners' Lounges
    Replies: 1261
    Last Post: 5th September 2014, 03:28 PM
  2. ~Official G2S-A1 Owners Lounge~
    By raikay in forum ASUS Reviews and Owners' Lounges
    Replies: 775
    Last Post: 18th December 2012, 03:57 PM
  3. Z84j Owners Lounge
    By lightshoes in forum ASUS Reviews and Owners' Lounges
    Replies: 306
    Last Post: 6th December 2009, 05:03 AM
  4. The Official M9750 Owners Lounge
    By Xplane in forum Alienware
    Replies: 1445
    Last Post: 9th April 2009, 09:18 AM
  5. LG C1 Owners Lounge
    By Superczar in forum LG
    Replies: 13
    Last Post: 1st March 2009, 01:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 09:55 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1