Quantcast Horizontal Lines on Screen - M17x

Closed Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    31
    Rep Power
    12

    Default Horizontal Lines on Screen - M17x

    I just started noticing today that after bootup in Windows 7, I'm getting moving horizontal lines across my screen that looks like radio interference - noise. The moving lines don't show up on an external monitor, just on the native laptop screen. External monitor picture is perfect. I've swapped out video drivers with no change. The problem doesn't show up until the OS loads - the laptop screen is perfect until the login screen loads. I have a single GTX 260M video card. A03 bios. All drivers current version. No problems until this morning.
    Any suggestions?

  2. #2
    NBR Reviewer
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    12,671
    Rep Power
    75

    Default Re: Horizontal Lines on Screen - M17x

    That happens all the time with virtual workstations which would mean driver.

  3. #3
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    31
    Rep Power
    12

    Default Re: Horizontal Lines on Screen - M17x

    OK - I've got 195.62 installed. I'll go back to 186.64 and see what happens.

  4. #4
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    31
    Rep Power
    12

    Default Re: Horizontal Lines on Screen - M17x

    I tried some other driver versions including tried and true 186.64. No improvement. Thanks for the ideas.

  5. #5
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    31
    Rep Power
    12

    Default Re: Horizontal Lines on Screen - M17x

    I called Dell as the problem got continually worse. They say 260M crapped out and are sending out replacement with tech.

  6. #6
    Notebook Enthusiast
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    hartford connecticut
    Posts
    48
    Rep Power
    12

    Default Re: Horizontal Lines on Screen - M17x

    Quote Originally Posted by Waffle View Post
    I just started noticing today that after bootup in Windows 7, I'm getting moving horizontal lines across my screen that looks like radio interference - noise. The moving lines don't show up on an external monitor, just on the native laptop screen. External monitor picture is perfect. I've swapped out video drivers with no change. The problem doesn't show up until the OS loads - the laptop screen is perfect until the login screen loads. I have a single GTX 260M video card. A03 bios. All drivers current version. No problems until this morning.
    Any suggestions?
    i was gettin those horizontal lines only when i was playing street fighter 4 didnt happen with other games.. i had dual gtx260m
    Alienware LUNAR SILVER M17x-R2 Intel i7 i720QM | 4GB DDR3 1066 MHz | 17" 1200P | Dual 1GB ATi 4870 | 250GB HDD |
    ordered 1/31 shipped 2/8 delivery today still waiting

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 10:36 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1