Quantcast new 6970 cf installed. WEI drops to 6 and hwinfo64 doesnt report sensors/infor for card1

Closed Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Notebook Consultant
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    260
    Rep Power
    14

    Default new 6970 cf installed. WEI drops to 6 and hwinfo64 doesnt report sensors/infor for card1

    any ideas? did a clean install with driver sweeper. Called AW. they ran haven demo and system averaged 26fps. 10-40fps.
    M18x [i7-2670] [8gb 1600] GTX580SLI] [256gb SSD] [Nebula Red]
    M14x Nebula Red I7-2760\500gb\900p\GT555 3.0gb\8gb 1600\
    AuroraR3| i72600k@ 4.1| 8gb 1333| 128ssd| 6870|
    VOODOO Omen custom rebuilt i7 2600k@4.5ghz: 16gb kingston hyperx 1600mhz:ATI 6870: Cosrair h60 liquid cpu cooler: BluRay Burner

  2. #2
    Overclocked | Overvolted
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Roswell, New Mexico
    Posts
    17,949
    Rep Power
    98

    Default Re: new 6970 cf installed. WEI drops to 6 and hwinfo64 doesnt report sensors/infor for card1

    Sorry to hear things are not going right. For this type of AMD issue, please post in the http://forum.notebookreview.com/alie...on-thread.html.
    Alienware M18xR2 | 3920XM | 980M SLI | 32GB DDR3-2133 | 1TB SSD+4TB HDD RAID0+250GB mSATA |Dual 330W AC Adapter
    Alienware M18xR1 | 2920XM | 780M SLI | 16GB DDR3-2133 | 256GB SSD+2TB HDD RAID0 | Dual 330W AC Adapter
    Alienware 18 | 4930MX | 780M SLI | 16GB DDR3-1600 | 256GB SSD+1.5TB HDD RAID0

    Need help? Looking for something?
    Check this index of useful links
    here..




 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 11:06 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1