Quantcast websites not fully loading

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Notebook Consultant
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    136
    Rep Power
    17

    Default websites not fully loading

    ive just had my M14x barely a day and i've noticed that some websites, like FB does not fully load. id have to do a refresh to fully load everything.

    im using CHROME.

    strange is that i do not have this problem on my DESKTOP and id like to refuse to acknowledge that its my laptop... but if its CHROME why am i not having problems on my DESKTOP or my other laptop then?

    hopefully its not my GPU?

    anybody else having this weird issue?

    Alienware M14x: i7 2760QM 2.4GHz©3.0GB DDR3 NVIDIA GeForce GT 555M using NVIDIA Optimus technology on 295.73©8GB DDR3 RAM 1600mhz©
    750GB 7,200RPM HDD
    ©14.0 High Def+ (900p/1600x900) with WLED backlight© Intel® Wireless-N WiFi Link 1000 a/g/n 1x2

    =======
    HP DV6736NR..dying..DEAD...reflowed...ALIVE!
    4GB RAM

  2. #2
    Notebook Consultant
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    126
    Rep Power
    8

    Default Re: websites not fully loading

    lol its sure not your GPU.

    most propably a software problem. just try another browser.

  3. #3
    Notebook Consultant
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    136
    Rep Power
    17

    Default Re: websites not fully loading

    it better not be my GPU!.. but just to be sure i updated driver to 295.18

    ill just continue to make note of issues as i see them.

    thanks.

    Alienware M14x: i7 2760QM 2.4GHz©3.0GB DDR3 NVIDIA GeForce GT 555M using NVIDIA Optimus technology on 295.73©8GB DDR3 RAM 1600mhz©
    750GB 7,200RPM HDD
    ©14.0 High Def+ (900p/1600x900) with WLED backlight© Intel® Wireless-N WiFi Link 1000 a/g/n 1x2

    =======
    HP DV6736NR..dying..DEAD...reflowed...ALIVE!
    4GB RAM

  4. #4
    Notebook Deity
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Skyrim, Alienworld
    Posts
    1,408
    Rep Power
    13

    Default Re: websites not fully loading

    Quote Originally Posted by bapski View Post
    ive just had my M14x barely a day and i've noticed that some websites, like FB does not fully load. id have to do a refresh to fully load everything.

    im using CHROME.

    strange is that i do not have this problem on my DESKTOP and id like to refuse to acknowledge that its my laptop... but if its CHROME why am i not having problems on my DESKTOP or my other laptop then?

    hopefully its not my GPU?

    anybody else having this weird issue?
    I dont think it is the GPU, because GPU handle the rendering of the physical display, I think it is chrome, because if it is the GPU problem then all of other software will having problem displaying the content as well. Try reinstall Chrome or move back to the stable version if you using the BETA version. However I also a Chrome user - Beta user to be specific, and I dont seem to have that problem you got there though.

    For the driver, I personally dont recommend using any driver that NVIDIA hasnt been officially release on their website, the 295.18 version might be an unofficial version which I dont think NVIDIA would fully support it, the current latest beta is the 290.53 BETA, and the current latest WHQL is Verde 285.62

    M14xR1 : 2720QM : 8GB 1866Mhz : GT555M 3GB OC@800/1600/1080 v314.22 : 750GB : HD+ (900p) : Ultimate N 6205 : Win7 Pro 64x :
    BF3 ID: N0vvh3r315s4f3, Steam ID: CGSDR. Feel free to add me, however please also let me know who you are as well to avoid confusion.
    Alienware M14xR1 Resources/Drivers/Goodies | Guide: How to Whitelist games on an Optimus Machine | Alienware M14xR1/R2 Ingrater's AlienFX Plugin

  5. #5
    Notebook Consultant
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    136
    Rep Power
    17

    Default Re: websites not fully loading

    Quote Originally Posted by CGSDR View Post
    I dont think it is the GPU, because GPU handle the rendering of the physical display, I think it is chrome, because if it is the GPU problem then all of other software will having problem displaying the content as well. Try reinstall Chrome or move back to the stable version if you using the BETA version. However I also a Chrome user - Beta user to be specific, and I dont seem to have that problem you got there though.

    For the driver, I personally dont recommend using any driver that NVIDIA hasnt been officially release on their website, the 295.18 version might be an unofficial version which I dont think NVIDIA would fully support it, the current latest beta is the 290.53 BETA, and the current latest WHQL is Verde 285.62
    thanks for the reply. so regarding the DRIVER use. ill uninstall the 295.18 and which one you'd suggest i use? better yet which driver are you using right now?

    i trust what you're doing with your M14X as it seems you are all over the forums helping out.. thanks again.

    Alienware M14x: i7 2760QM 2.4GHz©3.0GB DDR3 NVIDIA GeForce GT 555M using NVIDIA Optimus technology on 295.73©8GB DDR3 RAM 1600mhz©
    750GB 7,200RPM HDD
    ©14.0 High Def+ (900p/1600x900) with WLED backlight© Intel® Wireless-N WiFi Link 1000 a/g/n 1x2

    =======
    HP DV6736NR..dying..DEAD...reflowed...ALIVE!
    4GB RAM

  6. #6
    Notebook Deity
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,454
    Rep Power
    14

    Default Re: websites not fully loading

    Have that same problem with IE on a Inspirion 15z.

    Did not found a fix for it.
    Laptopless again.
    Spoiler :

    Returned: Dell Inspiron 14z.
    Present for cousin: Dell Inspiron 15R.
    Present for moms: Dell Inspiron 15R.
    Returned: Alienware M17x R3.
    Sold: Alienware M17x R3 3D.
    Cancelled by Dell: Dell XPS 17 L701x.
    Sold: Dell Inspirion 6000.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 03:02 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.1